Persondatapolitik

 

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at Next Data behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. 

Next Data respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. 

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

 

Personoplysninger

 

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

 

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

 

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. 

 

Next Data har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig.

Next Data indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

 

  • giver kontooplysninger i forbindelse med at du opretter eller foretager ændringer på din brugerkonto hos os med henblik på at benytte visse ydelser, f.eks. køb af varer;

 

  • ser eller foretager køb af en vare eller en serviceydelse fra en virksomhed, som har sine tilbud på vores hjemmeside;

 

  • foretager betaling af køb;

 

  • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback; eller 

 

  • i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

Next Data indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse eller privat adresse) for at levere den ydelse, som kunden efterspørger.

Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender Next Datas hjemmesider via Google Analytics. 

Next Data indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne. 

Next Data opbevarer ikke informationer om betalingsmidler fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

 

Hvem videregiver vi personoplysninger til? 

 

Personoplysninger afgivet på www.NextData.dk  videregives kun til:

 

·      virksomhedens interne afdelinger;

·      udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt; og

Next Data videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for Next Data.

For at kunne videreudvikle og forbedre Next Datas hjemmeside fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. 

Next Data anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google. 

Google kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på NextData.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html etc. 

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver Next Data ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på www.NextData.dk.

 

Hvor lagres dine personoplysninger?

 

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark.

 

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

 

Adgang til oplysninger

 

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder, herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve. 

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen support@next-data.dk.

 

Kontakt, ændring og opdatering af privatlivspolitikken

 

Next Data forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på adressen support@next-data.dk.