Udfyld venligst nedenstående formular for at få et RMA nummer.

Fortrydelsesret/ Returret Next Data tilbyder god kvalitet og funktion til lave priser, og vi øgnsker at vores kunder skal være tilfredse kunder. Men hvis produktet mod forventning ikke fungerer, bytter vi til nyt eller tilsvarende - uden diskussion. Der er fuld returret på standardvarer i 14 dage fra modtagelsestidspunktet for private, dette gælder ikke for virksomheder.

Ved anvendelse af fortrydelsesret til kreditering indenfor 14 dage skal varen returneres i original emballage. Manglende original emballage medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor du må påregne en kreditering af tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen.

Vi returnerer beløbet indenfor 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens 21 stk. 3 og 4.

Når du opdager at produktet er defekt, så brug venligst formularen på RMA siden, hvis du skriver til os. Herved får vi præcist de oplysninger vi skal bruge for at servicere dig.

Ved returnering må man gerne åbne emballage og se varen, dog undtaget er Software og andre plomberede varer. Varen skal returneres i samme mængde og stand som den blev modtaget. Hvis varen ikke lever op til dette vil den blive afvist. Såfremt varen(e) lever op til ovenstående krav, overføres beløbet for varerne elektronisk indenfor 30 dage.

Har Next Data leveret en forkert vare, bedes du ved returneringen udfylde RMA formularen for at vi kan håndtere sagen hurtigst muligt. Så snart vi har ekspederet sagen fremsender vi den rigtige vare.

Har du derimod bestilt en forkert vare, kan du selvfølge returnere denne vare og bestille en ny vare. Du betaler her selv for at returnere varen. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget.

Retur adresse: Next Data, Torvet 3, 9400 Nørresundby, Denmark

Ordreinformation

* Fornavn:


* Efternavn:


* E-mail:


* Telefon:


* Ordre ID:


Ordredato:

Vareinformation & årsag til returnering

* Produktnavn:

* Produktkode:

Antal:
* Årsag til returnering:
Varen er åbnet:
  

Fejlbeskrivelse of andre detaljer:
Indtast koden i feltet nedenfor: